boekvandaag Elke dag vakantie
AANBIEDINGEN VAN VANDAAG

Over Reiskrant weekactie

Reiskrant weekactie is een voor Nederland uniek concept om reisaanbiedingen te kopen en verkopen. Op de Reiskrant weekactie site vind je elke dag 1 geweldige aanbieding met een korting tussen de 20% en 70%, niet alleen lastminutes maar ook later in het jaar en uiteraard een goede waardering door de bezoekers van Reiskrant weekactie.

Hoe werkt het?

Via Reiskrant weekactie kunnen bezoekers gedurende 7 dagen een aanbieding boeken. Deze perioden lopen van 0:00 tot 24:00 uur. De aanbiedingen zijn zeer concurrerend van prijs, en op die dag uniek in de markt. Consumenten kunnen zich opgeven om een email te ontvangen met de aanbieding van die dag. Vanuit deze mail kan direct geboekt worden op de Reiskrant weekactie.

Wie beheert het?

Reiskrant weekactie is een concept van De Telegraaf in samenwerking met TravelBird.nl. TravelBird.nl heeft zich gespecialiseerd in het samenbrengen van aanbieders van vakanties en consumenten. De medewerkers van TravelBird.nl zorgen voor het selecteren van de juiste aanbieding en het behandelen van alle vragen van de bezoekers.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Reiskrant weekactie? Neem contact met ons op via mail of bel 020-3080400.

klik hier voor de huidige weekactie